HVORFOR VÆLGE OS ?

Uanset om man overvejer at skifte tandlæge, ikke har været hos tandlægen længe, eller kommer fra skoletandplejen, er det vigtigt at du føler dig tryg, når du står over for valg af tandlæge. Vi giver os tid til at forstå dine behov, også hvis man har tandlægeskræk. Vi har erfaring med patienter der har tandlægeskræk. Vi forstår godt, at valg af ny tandlæge kræver tillid. Vi bestræber os på, at allerede fra starten kan føle tillid og tryghed.

Sådan startede det hele
Begyndelsen af vores historie

Vi vil altid hjælpe og give den bedste professionelle tandbehandling. Din tilfredshed er vores tilfredshed. Tandlægerne CareDent har mere end 10 års erfaring.

Vores mål er altid at sikre vores patienter har fået den bedste behandling og går med et smil på læben. Tandlægerne CareDent er klar til at tage hånd om dig allerede fra starten af.

I løbet af de seneste 10 år har vi dedikeret os til konstant udvikling gennem flid og specialiserede kurser. Vores mål har været at forkorte behandlingstiderne ved hjælp af branchens nyeste materialer og teknologier. Dette sikrer, at vores patienter oplever minimal smerte, større komfort og får mest værdi for pengene.

Vores erfaring tæller over 100 succesfulde Hollywood-smil transformationer, mere end 10.000 rodbehandlinger og over 1.000 parodontale behandlinger, som alle har vist forbedringer i hurtigere tid end branchestandarden.

Som en ekstra tryghed for vores patienter kan vi garantere, at de altid vil blive mødt af deres foretrukne tandlæge og desuden have adgang til sikker parkering ved hver besøg

Oana Deeb

Specialist i estetisk behandlinger og parodontosebehandling.
Tandlæge

Fahd Deeb

Specialist i rodbehandling og store protetiske rekonstruktioner.
Tandlæge

Selivia

Tandklinikassistent

Alina

Tandklinikassistent elev

Hellen

Tandklinikassistent elev

Se vores top moderne klinik

da_DK