TANDEFTERSYN

HVAD ER TANDEFTERSYN/UNDERSØGELSE?

Den første tandeftersyn hos os er en grundundersøgelse hvor der kigges på hele tandsættet, og der suppleres med 2 røntgenbilleder, som kaldes bite-wings på hvert side af kindtænderne. Efterfølgende vil vi rense tænderne, hvor der fjernes tandsten og det hjælper dit tandkød med at holde sig sundt. Er der begyndende huller kan det hjælpes med ved at påfør fluorid. 

Vi undersøger om der er nogle forandringer i munden, eks. gane og tunge samt slimhinder. Bagefter undersøger vi tandkødet for tandkødsbetændelse og andre former for tandsygdomme som paradentose. 

Dernæst undersøger vi hele tandsættet for huller og revner. Derfor er det også vigtigt med røntgenbilleder da det kan vise flere ting eks. huller mellem tænder, størrelsen af hullet. Vi vil gerne vide hvordan dit helbred er. 

Det kan have betydning for tænderne og for munden. Vi vil gerne vide hvis du eks. tager medicin for noget sygdom, fordi medicin kan have påvirkning for hvilken bedøvelse der skal bruges, hvis der skal laves en større behandling. Efter endt tandeftersyn indkalder vi automatisk ind når det er ved at være tid igen, så vi altid følger op på din tandstatus/tandsundhed

Skal vi kontakte dig?

Vil du gerne vide mere om behandlingen eller bestille en tid? Udfyld formularen og vi ringer dig op inden for 24 timer.
da_DK