FORGOT YOUR DETAILS?

KRONER OG BROER

Hvis man har en defekt tand, som ikke længere er forsvarligt eller muligt at reparere med en fyldning, kan der laves en krone. Det vil gøre tanden mere holdbar og sikre, at tanden ikke knækker, og derved risikerer at miste tanden. En rodbehandlet tand er en god ide at få krone på. Mangler der flere tænder kan der laves en bro

KRONER

En tandkrone bruges til at rekonstruere en tand, som er ødelagt eller beskadiget. I den forbindelse slibes tanden så langt ned, at der kan sættes en ny krone på den tilbageværende naturlige tand. Det gøre det bedre for den nye krone at komme på. Derefter tages der aftryk med vores Trio scanner, som er digitalt, hvor vi efterfølgende sender aftrykket til teknikeren og vi får kronen tilbage efter Ca. 10 dage. Kronen fremstilles individuelt for at sikre, at den passer perfekt til de resterende tænder og har den samme farve. Farveprøver tages inden aftrykket bliver sendt. Der bliver sættet en midlertidig krone, for at beskytte tanden indtil vi modtager kronen.

BROER

Hvis man mangler to eller flere tænder, er en bro, som sættes på de naturlige tænder med cement, en økonomisk fornuftig langsigtet løsning. Broen støttes af de tilstødende naturlige tænder, som skal slibes ned først, så de kan understøtte den nye bro. Efter slibning tages der aftryk som så sendes til vores tekniker. Efter Ca.10 dage kan den cementeres fast.

TOP