KRONER OG BROER

Hvis man har en defekt tand, som ikke længere vil være muligt at reparere med en almindelig fyldning, kan der laves en krone eller en tand der er skrøbelig som fx en rodbehandlet tand. Dette vil gøre tanden mere holdbar og sikre, at tanden ikke knækker eller miste tanden. Mangler der flere tænder kan der laves en så kaldt bro.

KRONE BEHANDLING

En krone bruges til at gøre tanden mere holdbar, som i forvejen er beskadiget eller skrøbelig. I forbindelse til kronebehandling, slibes tanden så langt ned, at der kan sættes en ny krone på den tilbageværende naturlige tand. Det gør det bedre/nemmere for den nye krone at komme på. Efterfølgende tages der aftryk med vores Trio scanner, som er digitalt, hvor vi sender scannet til teknikeren, så der kan laves en krone, som kommer ca. 10 dage efter. Kronen fremstilles individuelt for at sikre, at den passer perfekt til de resterende tænder og har den samme farve. Farveprøver tages inden scannet bliver sendt. Der bliver sættet en midlertidig krone på tanden, for at beskytte tanden indtil vi modtager kronen.

BROER

Hvis man mangler to eller flere tænder, er en bro løsningen. Broen støttes af de naturlige tænder, som skal slibes ned først, så de kan understøtte den nye bro. Efter slibning tages der aftryk som så sendes til vores tekniker. Efter Ca.10 dage kan den cementeres fast. Broen sidder fast på fx 2 naturlige tænder. Der laves også en midlertidig bro indtil vi modtager den færdig lavede.

Skal vi kontakte dig?

Vil du gerne vide mere om behandlingen eller bestille en tid? Udfyld formularen og vi ringer dig op inden for 24 timer.
da_DK